Python voor gevorderden

Data wordt met de dag grootschaliger ingezet. Er komt steeds meer en volledigere data vrij om  structureel de juiste beslissingen te maken. Computers en software kunnen daarnaast steeds meer data aan. Python is bij uitstek geschikt om op een krachtige en betrouwbare wijze deze data in te zetten. Wanneer je python beheerst, beheers je data.

Python is in 1991 opgericht als opensource programmeertaal. Dit houdt in dat Python gratis beschikbaar is voor de community en dat dezelfde community invloed kan uitoefenen op de functionaliteiten hiervan. Het is ontwikkeld om als begrijpbare, gestructureerde en makkelijk leesbare taal te worden gebruikt.

Voor wie

De cursus Python voor gevorderden borduurt voort op de opgedane kennis uit de cursus Python voor beginners. De cursus is gemaakt voor teams die al enige kennis hebben van Python en hier uitbreiding in zoeken.

Benodigde voorkennis

Deze cursus Python is een uitdagende cursus. Er zijn geen harde minimale eisen die we hanteren alvorens het beginnen van een cursus Python. Wij raden wel het hebben van voorkennis in Excel, wiskunde, databases en CSV-bestanden aan. Dit helpt je om de cursus beter kunnen doorlopen.

Inhoud van de cursus

 • Applicaties ontwikkelen. Hoe gebruik je Python om interne applicaties te ontwikkelen die andere mensen kunnen gebruiken. Hoe maak je grafische user interfaces?
 • Hoe werkt object georiënteerd programmeren? 
 • Processen automatiseren. Hoe kan je automatisch emails versturen, PDFs inlezen en tekst zoeken.
 • Dashboards maken. In plaats van statische grafieken, hoe maak je een interactief dashboard in Python. 
 • Machine Learning. Hoe werkt deep learning in Python. Eigen neurale netwerk gebruiken en een overzicht van beschikbare AI technieken binnen Python. 

Extra informatie

De cursus Python voor gevorderden geven wij bij ons op kantoor, in-company of virtueel. Hiervoor stellen wij graag een offerte voor je op. Dit doen wij onder andere op basis van de locatie, het aantal groepsleden en de specifieke casus. 

Wij maken graag een op maat gemaakte cursus voor jouw organisatie. Wil je meer informatie ontvangen over deze cursus? Neem via ons contactformulier contact met ons op.

 • Duur: 3 – 5 dagen
 • Groepsgrootte: 3 – 8 personen
 • Locatie: op locatie, bij ons op kantoor of virtueel


Neem contact met ons op

  Ervaringen

  We hebben de training met veel plezier gevolgd. Dit kwam met name door het enthousiasme maar ook zeker de kennis en kunde van de trainers. Ze helpen bij het in de praktijk toepassen in de eigen organisatie zodat je er direct mee kan oefenen en de resultaten van terug ziet!

  Simon van RijTU Delft

  De cursusdagen waren erg goed verzorgd en toegankelijk voor iedereen. De trainers waren geduldig en konden de moeilijke materie goed uitleggen.

  Maarten de GrootVergelijken van Reisverzekeringen