Consultancy

Data science kan soms lastig zijn, wij helpen daar graag bij. Wij staan zij-aan-zij om jouw organisatie op weg te helpen naar een data-gedreven toekomst. Onze aanpak is authentiek en eerlijk: we praten vanuit praktijkervaring en maken dingen niet mooier dan ze zijn, maar ook zeker niet minder mooi.

Data science

Onze data science consultants interpreteren de data en analyseren dit. Op basis van de resultaten kan je organisatie data-gedreven beslissingen maken.

Data engineering

Onze consultants verzamelen data van verschillende interne en externe bronnen op een correcte manier. Daarbij transformeren wij de verkregen data in een bruikbaar formaat voor jouw organisatie.

Datavisualisatie

Onze consultants verzamelen data van verschillende interne en externe bronnen op een correcte manier. Daarbij transformeren wij de verkregen data in een bruikbaar formaat voor jouw organisatie.

Van de conceptuele fase tot de daadwerkelijke implementatie en het maken van analyses werken wij op een pragmatische en transparante wijze. Wij bespreken de casus samen met de eindverantwoordelijke binnen de organisatie.

Tijdens de conceptuele fase bespreken we de processen die moeten worden doorgrond. De processen waar wij een meerwaarde in kunnen betekenen brengen wij in kaart. Hier laten we verschillende hypotheses op los die kunnen worden bewezen middels de data. Wij adviseren daarbij tevens in de manier waarop de modellen kunnen worden geïmplementeerd (en voeren dit wanneer gewenst ook uit).

Kwaliteit

De kwaliteit van onze consultancy en cursussen staan bij ons hoog in het vaandel. Voor al onze klanten waarborgen we de kwaliteit van het werk door middel van expertise, transparantie en communicatie.

Resultaatgericht

Voor al onze opdrachten gaan we resultaatgericht te werk. Met verstand van zaken en een resultaatgerichte mentaliteit gaan wij voor je aan de slag en brengen het vraagstuk van jouw organisatie tot een goed eind.

Communicatief

Communicatie staat bij ons centraal. Wij communiceren duidelijk en transparant waar we aan werken en waarom we dit doen. Jij begrijpt jouw organisatie en wij begrijpen de programmeertalen. Vele handen maken licht werk.